Magunkról

 

 

Zombori László

zombi

Több mint két évtizedet dolgoztam a Magyar Televíziónál operatőrként, ahol számtalan mozi- és játékfilm készítésében vettem részt.
Ez idő alatt sajátítottam el a fotózás és világítás mesterségét is, így a TV mellett fotósként is vállaltam munkát, elsősorban különböző magazinoknál.

Szakmám mindig megkövetelte a pontosságot és a professzionális felszerelést, ezért operatőrként és fotósként is arra törekszem, hogy a technikai háttér ne szabjon határt az elképzeléseim megvalósításában, így mindig a lehető legjobb felszereléssel dolgozom.

A sokéves tapasztalat megtanított arra, hogy a különböző produkciókban „láthatatlanul” dolgozzak és a lehető legnagyobb érzékenységgel adjam vissza az eseményeket, legyen az film vagy egy pillanat megörökítése a fotón.

 

 

 

Kutassy Monika

moni15 éve foglalkozom esküvők megörökítésével. Ez alatt az idő alatt rengeteg tapasztalatot szereztem fotózásban és videózásban egyaránt. Ügyfeleimmel pillanatok alatt közös nevezőre jutok, ez elengedhetetlen ahhoz, hogy az ifjú pár igényeihez igazodó képek és felvételek készüljenek a legjobb beállításokban.

Az esküvői fotókat bármilyen helyszínen elkészítjük, legyen az a szabadban, vagy más reprezentatív helyszínen, illetve az időjárás kénye-kedvétől távol, 72 m²-es, felsőkategóriás készülékekkel felszerelt műtermünkben.

Sok éve együtt dolgozó csapatunknak köszönhetően természetesen egy esemény fotózását és videózását is vállaljuk, akár több kamerával is, megrendelőink igényeihez igazodva.